Menukaart

Wij van Yoshimi zijn trots op ons menu dat bestaat uit tal van creatieve specialiteiten van sushi en grill. Yoshimi Sushi & Grill te Raamsdonksveer biedt u heerlijke gerechten die u geproefd moet hebben. Ons menu is zo divers dat er voor ieder wel wat wils is. Van sushi tot friet en biefstuk, en onbeperkt toegang tot uitgebreid dessertbar, u hoeft zich geen zorgen te maken dat u niet zonder een volle maag vertrekt.

Heeft u allergie(n) of bent u zwanger? Neem dan telefonisch contact of geeft dit van te voren aan bij één van onze collega’s. Wij zullen hier rekening mee houden en aangeven wat u wel en niet kunt eten.

 

Bekijk menukaart

Afhaalmenu

U bent bij Yoshimi Sushi & Grill uiteraard ook terecht als u onze gerechten wilt afhalen.

Bij Yoshimi kunt u al onze gerechten afhalen én ook gebruik maken van onze family combo en voordeelboxen. Let op! sommige gerechten, zoals de maki’s, bestaan uit meerdere stuks. De Yoshimi Box is een verassingsbox die door onze sushichef samengesteld wordt.

Plaats uw bestelling via telefonisch bellen (0162 850 360). Geef uw bestelling minimaal 30 min. van te voren door, zodat wij kunnen zorgen dat uw bestelling klaarstaat voor afhaal om drukte bij de ingang te vermijden.

 

Bekijk afhaalmenu